Om Eurofusion AS (EFAS)

I 2006 startet Knut Erik Walle og Torkel Erikstad Eurofusion AS (EFAS). Begge hadde allerede lang erfaring med plastmaterialer, og bestemte seg for å starte på egenhånd. Fra første dag med øynene rettet mot vann, avløp og fiskeoppdrett. Med to av de største leverandørene med på laget - Plasson og Simona.

Engasjement

Da Knut Erik Walle og Torkel Erikstad startet EFAS i 2006 hadde de lang erfaring, og ikke minst en tydelig ide om hva bransjen trengte. For gründerne handlet det like mye om å ha en lidenskap for faget som et bredt sortiment. Den lidenskapen er det faktisk mulig å finne i disse nettsidene, og samtidig finner du sannsynligvis den delen du mangler. Når vi sier at vi er - mest synlig når vi mangler, så forsøker vi å si noe om engasjementet og fagkunnskapen i tillegg til produktene. Vi jobber hver dag for å utgjøre en positiv forskjell når vi er med i prosjektene. Og helst skal det merkes når vi ikke er med :-)

Engasjement

Visjon

- Å være markedsleder i Norge for våre produktområder, kjent for kunnskap og kvalitet som gagner samfunnet, og våre forretningspartnere.

Våre verdier

 • Utvikling
  Vi er alltid på utkikk etter nye og bedre måter for å utvikle vårt produktsortiment, løsningsvalg og metoder for samhandling.

 • Kvalitet
  Vi leverer produkter og tjenester av riktig kvalitet.

 • Service
  Vi gir våre kunder den beste mulige oppmerksomhet og service.

 • Samarbeid og Relasjoner
  Vi tror sterkt på samarbeid og nærhet til våre kunder og samarbeidspartnere, med mål om å skape felles resultater.

 • Nøyaktighet
  I alle våre interne prosesser forplikter vi oss til å minimere feil i alt vi gjør. 

Misjon

"Vi leverer tekniske plastprodukter til vann- og avløpsbransjen, industri og oppdrettsanlegg for fisk. Rett produkt til riktige betingelser. Vi er en pålitelig og handlekraftig partner for våre kunder og leverandører, og vi er forpliktet til god service." 

Torkel Erikstad

Senior rådgiver/Senior advisor - Sortiment/assortment

Tlf: +47 48 88 29 91
email: te@efas.no

Hanne Johannessen

Rådgiver

tlf: +47 1234 5859
email: hj@efas.no

Knut Erik Walle

Produktsjef

tlf: +47 1234 5859
email: kew@efas.no

Maiken Larsen

Lager

tlf: +47 1234 5859
email: ml@efas.no

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing