«Nettsiden gir et godt inntrykk av det vi tilbyr, ca. 7 000 varelinjer er lagerlagt her på Vestby. I tillegg til tusenvis av linjer som finnes tilgjengelig i bestillingssortimentet. Det du ikke finner på nettsiden vår er fagkunnskapen vi tilbyr, og selvfølgelig løsninger som ikke er standardiserte.»

Torkel Erikstad - gründer av EFAS og Senior rådgiver full sortiment

Maiken Larsen

Lager

Maiken er en sentral medarbeider i varemottak og logistikk. Hele teamet på lageret er rigget for å ha kontroll på tusenvis av lagerførte varelinjer. Samtidig som det innimellom må organsieres videresending av partier før de rekker å komme innom lagerporten. 

- Nøyaktighet dreier seg i all hovedsak om kultur

Siden oppstarten av EFAS så har kundene alltid stått i midten for det vi gjør. Smidighet og fokus på å finne gode og rimelige løsninger har i alle år stått høyest på listen.

Da vi startet så vi på oss selv som outsidere

- Det er ikke gjennom markedsføring vi har fått en posisjon. Vi legger ressurser i nettsidene våre for at de skal fungere som et utvidet visittkort og vise bredden i sortimentet. Det har alltid vært viktig for oss å bygge solide og gode relasjoner, og det er fagkunnskap og produktene som har vært i fokus. Det er mangfoldet innen rørdeler og ventiler i plast som er oss, sammen med kunnskapen om faget, sier Torkel, og legger til at de kanskje skulle ønske at de noen ganger var litt flinkere til å fremheve hvor mye fagkunnskap de sitter på.

- I følge markedsundersøkelsene vi har gjort så er det ikke bare produktene EFAS er kjent for. For mange der ute er rådene og fagkunnskapen en nesten like viktig del av det EFAS tilbyr, sammen med konkurransedyktige priser.

- Utvalget vårt er basert både på bredt utvalg, hvor det er smale produkter som kreves til helt spesifikke utfordringer, og produktspekter som dekker det du som oftest trenger. 

- Det som mangler i vårt lagerførte utvalg kan vi i de aller fleste tilfeller skaffe til veie. Finnes det så finner vi det, og skulle det ikke finnes så har vi ved flere tilfeller investert mye tid sammen med produsentene, vi har et så nært forhold til dem at vi faktisk kan påvirke det som produseres, utfyller Torkel.

Dagens og morgendagens krav til produktdata. Enkel tilgang til informasjon

Før julen 2022 ble EFAS tildelt en gjev pris som "Årets NOBB-VAVVS-leverandør 2022". VI ser på det som et hyggelig klapp på skulderen av bransjens store aktører. Et bevis på at vi har gjort en god innsats. Men det stopper selvfølgelig ikke der. Det å utfordre leverandørene våre på relevant data står høyt på agendaen for oss i EFAS. Vi ønsker å være helt i front når det gjelder å oppfylle kravene som stilles, og gjerne komme med tillegg som oppfattes positivt blant kundene våre.

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing