Outlet er en benevnelse som mange har et forhold til. På våre nettsider så vil du se noen varelinjer er merket som outlet. Det innebærer kort sagt at dette er varelinjer som vi gir et ekstra godt tilbud på. Det kan være en varig ekstra god pris, eller det kan gjelde kampanjeperioder.

Knut Erik Walle - gründer av EFAS og Produktsjef

Simen Holme

Supply Chain Manager

En viktig del av jobben til Simen er å optimalisere lagerførte varelinjer. Sørge for å ha på lager de varelinjene som markedet til enhver tid etterspør. Mange av oss har et forhold til ABC fra barneskolen. Simen benytter ABC læreboken på en annen måte. Som definisjoner på etterspørsel relatert til tilgjengelighet.

Outlet

Ikke b-varer eller annenrangs produkter. Dette er kvalitetsvarer. Til en ekstra god pris. Ofte i en kortere tidsperiode.

Hva må man passe på når man velger outlet-produkter

Vi har ikke vektlagt å lage egen filtrering på nettsidene for outlet-produktene. Disse er synlig i filtrering sammen med øvrig sortiment.

I noen tilfeller så vil det komme outlet-symbol under produktet du har filtrert deg frem til, eller søkt etter. Det som er viktig i slike sammenhenger er at det ikke nødvendigvis er det vi kan kalle "alternativt produkt". Altså produkter med like egenskaper, som byggemål eller andre vitale egenskaper. Det er derfor vi benytter betegnelsen "lignende". Fordi det kan være egenskaper ved outlet-produktet som kan være annerledes enn produktet det er relatert til. 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing