Høykvalitetskomponenter - designet for enkel installasjon uten vedlikehold

Vi er stolte av å levere rørdeler og ventiler i plastmaterialer som oppfyller de strenge kravene i vann- og avløpsinfrastruktur

Vi er stolte av å levere førsteklasses rørdeler og ventiler i plastmaterialer som oppfyller de strenge kravene i vann- og avløpsinfrastruktur. Våre pålitelige produkter sikrer effektiv distribusjon av vann, samtidig som de garanterer trygg håndtering og avledning av avløp.

Vi er forpliktet til å bidra til bærekraftige og holdbare løsninger for vannforsyning og avløpshåndtering. Våre høykvalitetskomponenter er designet for enkel installasjon og minimalt vedlikehold, og de tåler de tøffe og utfordrende forholdene som infrastrukturmiljøer kan by på. Vi har stort lager på Vestby med det aller meste som normalt bestilles fra markedet.

Våre rådgivere er klare for å bistå med løsningsforslag og teknisk støtte 

"Fordi våre rørdeler som oftest er gjemt under lag av asfalt, grus og jord er det ekstra viktig at du kan stole på at de fungerer som de skal"

Torkel Erikstad
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing