PLASSON HAR I OVER 40 ÅR vært en verdensledende produsent av høykvalitets plastdeler. Produsenten er sertifisert i henhold til kvalitetssikringssystemet ISO 9001.
Produktsortimentet innen fleksible bend består av tosidige og ensidige løsninger. 

Marianne Mork - Rådgiver VA/VVS

Marianne Mork

Rådgiver - VA/VVS

Marianne har lang erfaring fra detajhandelen innen rørdeler for vann og avløp, og er en del av rådgiver staben hos EFAS som jobber til daglig med å besvare henvendelser fra kundene våre. 

PLASSON fleksible bend

El Flexi har egenskaper som tilfredsstiller alle de høye kravene som stilles til dagens moderne trykkvann- og avløpssystemer av polyetylen (PE).

Hva passer produktene til?

PLASSONs justerbare tosidige albue og justerbare albue på en side, muliggjør sveising til rør i hvilken som helst vinkel opptil 12º på hver side, og løser enkelt situasjoner som: - Der rørendene som skal skjøtes kommer i feil vinkel - Tilkoblinger i en udefinert vinkel - Tilkobling av rør til ventiler, pumper og andre stasjonære enheter - Tilkobling av nedgravde rør der bare en kort del er synlig - Før sveising er kuleleddene fullt justerbare innenfor ±12º - Etter sveising er leddet en fullstendig ElektroFusion-sveiset tilkobling - Trykkvurderingen for den justerbare albuen er den samme som resten av PLASSONs ElektroFusion-serie: - Vann PN16 - Gass PE 100 SDR 11 (MOP 10 bar)

Kursportal 🡢
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing